Waar het gaat om mobiele telefonie worden we eens in de zoveel tijd gebombardeerd met een nieuwe marketingcampagne. Of het nu om de nieuwste Samsung gaat die je kunt opklappen of de allernieuwste iPhone. Merken zijn er meester in om deze nieuwe toestellen te hypen en het zo te framen dat je leven niet compleet is zonder één van deze telefoons. Toch is dit niet altijd het geval. Er zijn namelijk ook andere telefoons die compleet aan je behoeften voldoen, maar wel een stuk voordeliger zijn. Welke dat op dit moment zijn? Lees snel verder.

Nieuwe gast

Een merk waar je wellicht als Europeaan nog weinig van hebt gehoord, mits je een echte techliefhebber bent, is het Chinese merk Xiaomi. Een vrij onbekend merk in Nederland, maar wat wereldwijd sinds 2021 het merk is wat de meeste smartphones ter wereld maakt én verkoopt. En dit zijn ook nog eens topkwaliteit telefoontoestellen. Denk aan een toestel met high-end camera, topkwaliteit beeldscherm en super groot geheugen. De kosten? Die zijn dan weer een stuk voordeliger dan die van de reguliere merken. Hoe dit komt? Merken als Xiaomi investeren vooral in de kwaliteit van het toestel en minder in de marketing. Een combinatie die voor jou een hele goede deal oplevert. De xiaomi 11t is op dit moment een hele goede deal.

Oud vertrouwd

Verslingerd aan je vertrouwde besturingssysteem of aan je merk? Dan kan het lastig zijn om te wisselen. Ga dan niet klakkeloos voor de laatste optie maar investeer in een wat oudere variant. Ouder klinkt direct zo heftig, maar vaak valt dit relatief gezien reuze mee. Neem de a53 samsung, een toestel met het vertrouwde Android-systeem wat van topkwaliteit is. Maar wel tegen een voordeliger tarief dan de nieuwste en duurste versies. Ga dus eens voorbij de hype en kijk naar welke toestellen er nog meer op de markt zijn gebracht. Vaak levert dit bijzondere opties op, waarmee je ook nog eens unieker bent dan de massa.

Kortom, een mobiele telefoon hoeft vandaag de dag niet meer de hoofdprijs te kosten. Het gaat vooral om de eigenschappen die de kwaliteit bepalen. Hierin investeren levert je ongetwijfeld een goede deal op qua prijs/kwaliteit. En dan kun je met de rest van het budget andere leuke dingen gaan doen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *