Wat is jou meest gebruikte snapchat filter?

Snapchat is en blijft heel populair. De populariteit van de app komt volgens ons vooral door de filter functies. Meer dan 150 miljoen mensen gebruiken dagelijks de app. De reden voor gebruik van de app zijn de vele filters. Ze volgen de gezichten en voorzien ze van de gekste toevoegingen of vervormingen.

De snaps worden niet alleen via de app gebruikt, maar ook geplaatst op andere social media zoals Instagram.

Meest gebruikte Snapchat filter

Snapchat heeft de meest gebruikte filters bekend gemaakt. Ze geven geen volgorde aan van de filters. We moeten raden naar de volgorde.

Het leuke is dat de meest gebruikte snapchat filters voor jezelf en anderen beschikbaar zijn. We kennen allemaal wel de hondenkiekjes met de grote tong en oren. Je kunt eindeloos lachen met alle filters uit de app.

Snapchat filter gebruiken

De Snapchat lenses (of filters) bestaan sinds 2015.
Dit is misschien wel de leukste in app functie.
De functie werkt op de camera van je telefoon.
Activatie is eenvoudig.

Breng je gezicht (of een ander gezicht) in beeld van de camera. Je houdt je vinger ingedrukt tot er een raster verschijnt. De verschillende lenzen (filters) komen te voorschijn. Kies een van de mogelijke filters voor je foto of video. Deze stuur je gemakkelijk door naar je vrienden.

Snapchat emoji en stickers

Je kunt naast de meest gebruikte snapchat filter ook emoji en stickers gebruiken. De toepassingen zijn eindeloos. Je voegt een emoji of foto toe met het volgende stappenplan. Je maakt eerst een foto en selecteert het sticker icoontje. Selecteer je sticker of emoji en deze zie je op de foto. Deze kun je swipen naar de plek die je wilt. Maak de sticker groter en kleiner door in te zoomen.

Lees hier ook onze andere artikelen over meest gebruikte Duitse woorden en meest gebruikte versies van Linux.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *