1. Overig
  2. slimme thermostaat

Beste slimme thermostaat 2024! - Test & Reviews van slimme thermostaten

Vraag je je af wat de beste slimme thermostaat is?

Slimme thermostaten zijn een geweldige manier om geld te besparen op je energierekening. Ze kunnen je huis ook comfortabeler maken en je helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is.

In dit artikel leggen we de verschillende kenmerken uit van de vijf beste slimme thermostaten op de markt. Zo kun je degene kiezen die perfect is voor jouw behoeften. We vertellen je ook over ons favoriete model - zodat je zeker weet dat je het meeste uit je investering haalt.

 

Op meest-gebruikte.nl vind je reviews van slimme thermostaten! Wij hebben 10 producten voor je getest. Begin met onze top 3 favoriete slimme thermostaat. 

Top 3 beste slimme thermostaten - Lees hier onze reviews

Op zoek naar een slimme thermostaat maar je weet niet welke je moet kiezen? Wij maken het keuzeproces een stukje makkelijker voor je.

Wij hebben namelijk al verschillende slimme thermostaten uitvoerig met elkaar vergeleken. Op basis van diverse criteria hebben wij een top 10 samengesteld van de beste slimme thermostaten. We starten met de top 3.

1.Plugwise Anna Slimme thermostaat

Op zoek naar een manier om het comfort in je huis te verhogen zonder de bank te breken? Kijk dan niet verder dan de Plugwise Anna slimme thermostaat! Met dit gebruiksvriendelijke apparaat kun je handmatig temperaturen instellen met een simpel tikje op de metalen zijkanten, en het beschikt ook over vooraf ingestelde temperatuuropties voor nog meer gemak. Bovendien kan de Anna met zijn ingebouwde verwarmingsschema's automatisch voor al je verwarmingsbehoeften zorgen - wat betekent dat je nooit meer thuis hoeft te komen in een koud huis. En als je ooit je instellingen moet aanpassen terwijl je weg bent, kun je dat met de internetverbinding van de Anna overal ter wereld doen.

2.Hoobi Slimme thermostaat

De Hoobi® slimme thermostaat is de perfecte manier om de temperatuur van je huis te regelen, ongeacht waar je bent. Met eenvoudige connectiviteit met je thuisnetwerk kun je de temperatuur op afstand aanpassen, automatische programma's instellen en zelfs met je stem bedienen met Google Assistant of Alexa. De Hoobi® slimme thermostaat brengt gemak en besparing samen, waardoor het de perfecte keuze is voor elk huis.

3.Honeywell Lyric Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

Onze top 4-10 slimme thermostaat reviews

Heb je onze top 3 slimme thermostaten bekeken, maar nog steeds niet het juiste product gevonden? Geen zorgen! We hebben in totaal 10 slimme thermostaten getest. Je hebt er dus nog 7 van ons tegoed.

Hoewel de top 4 – 10 in onze test iets lager scoort dan de top 3 hierboven, zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan alle criteria die wij van meest-gebruikte.nl hebben aangehouden voor onze reviews. 

Meer reviews:

4.tado Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

5.Google Nest Learning Thermostat

Zoek je een thermostaat die je kan helpen energie en geld te besparen? Zoek niet verder dan de Google Nest Learning Thermostat. Deze stijlvolle en innovatieve thermostaat is ontworpen om je cv-ketel efficiënter te laten werken, waardoor je uiteindelijk geld bespaart op je energierekening. De Nest Thermostat heeft een strak, gestroomlijnd ontwerp en een groot, duidelijk displayscherm. Hij beschikt ook over Remote Display, zodat je de tijd of de ingestelde temperatuur van de andere kant van de kamer kunt zien. Bovendien kan de Nest Thermostat nu ook je boiler bedienen, voor nog meer efficiëntie. En omdat hij OpenTherm-technologie gebruikt, kun je nog meer energie besparen.

6.Bosch EasyControl slimme thermostaat

De Bosch EasyControl slimme thermostaat is de perfecte manier om je huis het hele jaar door comfortabel te houden. Met zijn gebruiksvriendelijke touchscreen interface en gratis app voor Android of iOS maakt de EasyControl het eenvoudig om controle te houden over het klimaat in je huis. De Bosch EasyControl beschikt ook over Ambient Light, waardoor je in één oogopslag kunt zien wat de thermostaat doet. De verschillende kleuren geven verschillende functies aan, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd. Of je je huis nu koel wilt houden in de zomer of warm in de winter, met de Bosch EasyControl slimme thermostaat zit je goed.

7.TechU Slimme Thermostaat

Op zoek naar een stijlvolle, geavanceerde thermostaat die je kunt bedienen via je smartphone of tablet? Zoek niet verder dan de TechU™ Slimme Thermostaat S2 Wit. Deze inbouwthermostaat is speciaal ontworpen voor cv-ketels, maar kan ook gebruikt worden als opbouwthermostaat. Hij beschikt over een gebruiksvriendelijke app en Wi-Fi-connectiviteit, zodat je de temperatuur met één druk op de knop kunt aanpassen - perfect voor die kille winternachten! Het strakke, witte ontwerp zal elke huisinrichting aanvullen, en de eenvoudige installatie maakt het instellen een fluitje van een cent.

8.Netatmo Slimme Thermostaat

Zoek je een manier om energie en geld te besparen op je verwarmingsrekeningen? Zoek niet verder dan de Netatmo Smart Thermostat! Ontworpen door Starck, kan deze thermostaat worden bediend vanaf je smartphone, tablet of laptop, wat betekent dat je altijd de controle hebt over de temperatuur van je huis. De intelligente thermostaat leert van je dagelijkse gewoonten en levensstijl, wat betekent dat hij zijn programma automatisch dienovereenkomstig kan aanpassen. Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt hij ook de gewenste starttijd voor verwarming, afhankelijk van de isolatie van je huis en de buitentemperatuur. Dit betekent dat je altijd profiteert van de juiste temperatuur op het juiste moment - en je kunt tot 25% besparen op je verwarmingskosten! De Netatmo Slimme Thermostaat is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

9.Thermostaat voor elektrische verwarming

Zoek je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke thermostaat voor je elektrische verwarmingssysteem? Zoek niet verder dan de QH-02TP plug-in thermostaat! Deze programmeerbare klokthermostaat wordt geleverd met een kamersensor voor een nauwkeurige temperatuurregeling, en het eenvoudige ontwerp maakt hem een fluitje van een cent. Bovendien neemt hij door zijn compacte formaat niet veel plaats in je huis in.

10.POERECO slimme draadloze thermostaat

Introductie van de POERECO slimme draadloze thermostaat - jouw sleutel tot het slimmer en efficiënter beheren van je huisverwarming. Met onze app kun je je verwarming regelen vanaf elke plek waar je een internetverbinding hebt, wat betekent dat je geld kunt besparen door alleen de kamers te verwarmen die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. De PTC10 is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en is geschikt voor elke bestaande woning of nieuwbouw. Bovendien ben je altijd verbonden met het verwarmingssysteem van je huis, zodat je zonder gedoe wijzigingen kunt aanbrengen als dat nodig is. Geef jezelf het cadeau van een slimmer, efficiënter verwarmingssysteem in huis met de POERECO slimme draadloze thermostaat.

Tot slot over de beste slimme thermostaten in 2024

Slimme thermostaten zijn een geweldige manier om geld te besparen op je energierekening, en ze worden elke dag populairder. Als je nog steeds niet zeker weet of een slimme thermostaat geschikt is voor jou, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het kiezen van de beste slimme thermostaat voor jouw huis.

Hoe maak ik nu een goede keuze voor een slimme thermostaat?

Bij een slimme thermostaat vergelijking van onze top 10 wordt gelet op verschillende criteria. Meest-gebruikte.nl kijkt onder andere naar het gebruiksgemak van een product. Hoe makkelijk een product te gebruiken is, bepaalt namelijk in grote mate de ervaring die je met het product hebt.

Wanneer je zelf een slimme thermostaat vergelijking maakt om de beste keuze te maken, kijk je naar factoren als duurzaamheid, uiterlijk en, natuurlijk ook niet onbelangrijk, de prijs. De goedkoopste slimme thermostaat is niet altijd de beste slimme thermostaat, net als dat dure slimme thermostaten je niet altijd de beste kwaliteit garanderen. Weeg dus bij het maken van je keuze voor aankoop van een slimme thermostaat deze prijs/kwaliteitsverhouding balans af. 

 Wij hebben gekozen voor producten uit verschillende prijscategorieën in onze Top 10 slimme thermostaten. Op die manier is er altijd een product dat in het budget van onze bezoeker past.

Vraag & Antwoord over de beste geteste slimme thermostaten

Nee, wij zijn alleen een reviewsite en geen webshop.

Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor deze producten en de verkoop ervan. Wel hebben wij uitgezocht waar je deze producten voor een goede prijs kunt kopen. Deze prijs vind je onder de oranje knop ‘Klik voor de GOEDKOOPSTE prijs’. 

Onze top 10 slimme thermostaat vergelijking heeft rekening gehouden met diverse factoren.

Onderstaande criteria zijn volgens ons het belangrijkste:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gaat lang mee
  • Prijs is goed in verhouding met kwaliteit

Alle reviews zijn geschreven met deze criteria in het achterhoofd.

Voor ons kwam  Plugwise Anna Slimme thermostaat als best getest uit de bus in 2022.

Wij testen alle producten in de Top 10 slimme thermostaten uitvoerig en geheel onafhankelijk.  Wij worden niet betaald om bepaalde producten aan te prijzen of hoger op de lijst te zetten. Aan de hand van criteria zoals gebruikersgemak en prijs/kwaliteitsverhouding bepalen wij zelfs op welke positie wij het product in onze top 10 ranken.

Disclaimer: Alle reviews op deze pagina zijn met zorg door onze redactie samengesteld.  De reviews zijn gebaseerd op onze persoonlijke mening en wij hebben niet betaald gekregen om deze producten te reviewen. Wij krijgen wel een kleine vergoeding indien je het product via onze link naar de webshop, aanschaft. Zie je fouten op deze pagina of ontbreekt er volgens jou een product in onze reviews? Laat het ons dan vooral weten!