1. Overig
  2. geldtelmachine

Beste geldtelmachine 2024! - Test & Reviews van geldtelmachines

Met gefronste wenkbrauwen staat hij voor de kassa. Hij heeft geen cash meer op zak om zijn boodschappen te betalen. Het alternatief? Een geldtelmachine zoeken. Maar welke? Er zijn zoveel modellen op de markt. Geen zorgen, want wij hebben al de moeite gedaan om verschillende geldtelmachine uiteenlijk met elkaar te vergelijken. In onze top 10 bespreken wij de beste geldtelmachines, waarvan we starten met de top 3. 

Op meest-gebruikte.nl vind je reviews van geldtelmachines! Wij hebben 10 producten voor je getest. Begin met onze top 3 favoriete geldtelmachine. 

Top 3 beste geldtelmachines - Lees hier onze reviews

Op zoek naar een geldtelmachine maar je weet niet welke je moet kiezen? Wij maken het keuzeproces een stukje makkelijker voor je.

Wij hebben namelijk al verschillende geldtelmachines uitvoerig met elkaar vergeleken. Op basis van diverse criteria hebben wij een top 10 samengesteld van de beste geldtelmachines. We starten met de top 3.

1.Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier om uw muntgeld te tellen en te sorteren. De machine heeft een invoercapaciteit van maximaal 500 munten en een telsnelheid van 216 munten per minuut, waardoor uw geldverwerking op een effectieve manier verloopt. Ook beschikt de VG300 over een handige optelfunctie waarmee het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display wordt weergegeven. Daarnaast heeft de VG300 ook een batchfunctie. Hiermee kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid instellen, zodat het muntgeld automatisch gesorteerd wordt. Deze functie kan erg nuttig zijn wanneer u het muntgeld bij de bank aanbiedt of wanneer u een kassalade moet vullen. Ook is het mogelijk om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De VG300 biedt een helder overzicht en betrouwbaarheid.

2.SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

De SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller is een krachtig apparaat dat uw kassa-inhoud binnen no time opmaakt. Met zijn 3-voudige valsgelddetectie (UV, MG en infrarood) zal u zeker weten geen fouten maken. Met een invoercapaciteit van 300 biljetten en een totaal van 1000 biljetten per minuut kunt u gemakkelijk een grote hoeveelheid geld verwerken. De SCANNUM® biljettelmachine is uiterst betrouwbaar en heeft een handige hendel waarmee u gemakkelijk het geld kunt tellen. Uiteraard wordt er ook een stofhoes en valsgeldpen meegeleverd om uw geldverwerking nog veiliger te maken. Met de SCANNUM® Geldtelmachine kunt u snel en accuraat uw geldinhoud bijhouden.

3.SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

De Scannum® 1200 geldtelmachine is een professioneel apparaat dat u de mogelijkheid biedt om met een hoge efficiëntie geld te tellen. De vier-voudige valsgelddetector helpt u bij het detecteren van eventueel nepgeld, terwijl de teller de biljetten binnen een minuut exact telt. Deze geldtelmachine is ontworpen met een duurzame constructie en heeft een lange levensduur. De bediening is eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk te bedienen. U kunt gemakkelijk de instellingen aanpassen voor verschillende geldsoorten. Ook is het mogelijk om de teller te koppelen aan een externe computer voor meer gedetailleerde informatie. Met deze geldtelmachine kunt u zorgeloos uw geldverwerking uitvoeren.

Onze top 4-10 geldtelmachine reviews

Heb je onze top 3 geldtelmachines bekeken, maar nog steeds niet het juiste product gevonden? Geen zorgen! We hebben in totaal 10 geldtelmachines getest. Je hebt er dus nog 7 van ons tegoed.

Hoewel de top 4 – 10 in onze test iets lager scoort dan de top 3 hierboven, zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan alle criteria die wij van meest-gebruikte.nl hebben aangehouden voor onze reviews. 

Meer reviews:

4.MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine biedt een unieke combinatie van prestatie en gebruiksgemak. Het slimme ontwerp vergemakkelijkt het tellen van verschillende valuta's, waardoor u meer tijd bespaart. Verder beschikt de geldtelmachine over een 3-voudige valse gelddetectie, waardoor uw geld steeds veilig blijft. De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine heeft een compact en aantrekkelijk design, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw bedrijf. De machine is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u geen tijd hoeft te verliezen met het werken ermee. Daarnaast is de geldtelmachine uitgerust met een 5-voudige valse gelddetectie, waardoor uw geld steeds goed beschermd blijft.

5.SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

Met de SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector ben je verzekerd van een nauwkeurig resultaat. De geldtelmachine is voorzien van verschillende technologieën om nauwkeurig en betrouwbaar te kunnen tellen. Zo is de geldteller voorzien van een 5-voudig valsgelddetectiesysteem, waardoor de geldtelmachine namaakbiljetten kan detecteren. De geldteller is ook voorzien van een waardetellingsmodule, waarmee je de totale waarde van de biljetten kunt aflezen. De SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector is ontworpen met gemak en veiligheid in het achterhoofd. Het apparaat is voorzien van een intuïtieve bedieningsinterface, waarmee je eenvoudig de verschillende opties kunt selecteren. Deze geldteller is ook voorzien van een geavanceerd alarmsysteem, waarmee je gewaarschuwd wordt als er iets mis is met de geldtelmachine. Je kunt zo zeker zijn dat je geldstroom altijd veilig is.

6.TechU™ Geldtelmachine Geldteller 1000 stuks/min Verschillende Valuta.

De geldtelmachine van TechU™ is een sterk en betrouwbaar apparaat dat uw werk efficiënt en snel uitvoert. U kunt met deze geldtelmachine verschillende valuta tellen, wat het ideaal maakt voor internationale transacties. Met het geavanceerde lcd-scherm kun je de uiteindelijke waarde van elke transactie gemakkelijk bekijken. De geldtelmachine heeft ook een geïntegreerde luchtfiltering die alle munten schoon en vrij houdt van stof en vuil, waardoor uw geld altijd hygiënisch blijft. De geldtelmachine van TechU™ is ontworpen met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor eenvoudig gebruik. Dit apparaat heeft ook een ingebouwde teller voor het tellen van bankbiljetten. Met deze geldtelmachine kunt u tot 1000 stuks per minuut tellen en kunt u een reeks opties voor het totaliseren van geld kiezen. Dit apparaat heeft ook een hoog rendement en een lage energieverbruik. Met de geldtelmachine van TechU™ wordt het tellen van geld een stuk eenvoudiger!

7.Safescan 1250 munttelmachine.

Met de Safescan 1250 munttelmachine kun je je werk op een snelle en efficiënte manier doen. Deze muntenteller en geldsorteerder is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het vergemakkelijkt het tellen en sorteren van munten en de resultaten worden snel en nauwkeurig geregistreerd. De Safescan 1250 munttelmachine is geschikt voor het sorteren en tellen van munten met een diameter van 15,8 tot 31,5 mm en een dikte van 1,2 tot 3,2 mm. De machine is uitgerust met een hoogwaardig scherm waarop de gebruiker alle relevante informatie kan zien. Het is ook mogelijk om het apparaat aan te sluiten op een computer of printer, waardoor gedetailleerde rapporten kunnen worden gemaakt. De machine is ook uitgerust met een handig geldkorfsysteem, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen overzien hoeveel munten er in welke categorie zitten. Daarnaast kunnen de instellingen altijd worden aangepast om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Bovendien is de machine voorzien van een lage stroomverbruik, waardoor hij energiezuinig is.

8.MasterCount Geldtelmachine 5462KT Telt valuta’s Biljettelmachine 5 -voudig Valsgelddetectie Geldteller Geldtelmachine.

Met de MasterCount® Geldtelmachine 5462KT bent u verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige manier om uw biljetten en munten te tellen. Deze geldteller heeft een 5-voudige valuta detectiesysteem dat uw geldstapel controleert op vervalsingen. Daarnaast kunt u met deze geldteller ook uw biljetten sorteren en tellen. De MasterCount® 5462KT is gemaakt met een duurzaam design en heeft een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem. Uiteraard is deze geldteller ook voorzien van een uitgebreid display waarop alle informatie staat afgebeeld. Met dit display kunt u gemakkelijk de totaalwaarde van uw geldstapel zien, waardoor u veel tijd bespaart. Deze geldteller is bovendien ook voorzien van een fijn stofvrijmechanisme, waardoor uw geldstapel geen vuil of stof krijgt.

9.Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een krachtige machine ontworpen voor commerciële gebruikers. De machine is uitgerust met een 3-voudige vals geld detectie, waardoor uw klanten zich gerust kunnen voelen dat hun geld veilig is. Met deze geldtelmachine kunt u tot wel 1000 biljetten per minuut tellen. De geldtelmachine heeft een intuïtief bedieningsscherm dat gemakkelijk te navigeren is. Het scherm biedt ook de mogelijkheid om aan te geven of uw biljetten nieuw of gebruikt zijn. Met deze machine kunt u ook een voorraadteller instellen, waardoor u gemakkelijk een overzicht kunt krijgen van de hoeveelheid geld dat u heeft verwerkt. Let erop dat de geldtelmachine alleen het aantal biljetten telt, niet de hoeveelheid geld. Als u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine stopt, dan zal de machine “50” aangeven, niet “2500”. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine heeft ook een groot aantal veiligheidsfuncties ingebouwd. Deze functies beveiligen uw geld en bieden een extra laag van beveiliging, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ge.

10.Safescan biljettelmachine 2250.

De Safescan 2250 is een biljettelmachine met een geavanceerde technologie die speciaal is ontworpen om snel en nauwkeurig uw biljetten te tellen en te controleren. Deze machine is uitgerust met een 3-voudige technologie voor valsgelddetectie. Deze detecteert een breed scala aan valsmuntspecies, waaronder met een metalen strip bedekte biljetten, infraroodbiljetten met gedrukte UV-markeringen en biljetten met magnetische markeringen. De Safescan 2250 is ook voorzien van een hoge capaciteit biljettenteller met een hoog tellingsnauwkeurigheid. Deze machine kan tot 1000 biljetten per minuut tellen, wat resulteert in een snelle verwerking van grote hoeveelheden biljetten. De machine is ook voorzien van een LCD-scherm waarop de tellerstand, de datum en het tijdstip worden weergegeven. Bovendien is de machine voorzien van een hoogwaardige printer die perfect geschikt is voor het maken van een overzichtelijke tellingsrapport. De Safescan 2250 is een kostenbesparende oplossing voor het verwerken van contant geld.

Vond je deze geldtelmachine review nuttig? En heb je het al makkelijker ervaren om je keuze te maken? 

Kijk dan ook eens bij onze andere productreviews. We hebben namelijk nog veel meer producten in diverse andere categorieën getest en gereviewd. 

 

Gerelateerd:

Tot slot over de beste geldtelmachines in 2024

Wij zijn ervan overtuigd dat onze lijst met de top 10 producten kan helpen als je op zoek bent naar een geldtelmachine die bij je past. Als je deze lijst doorneemt en je komt erachter wat het beste is voor jouw situatie, kun je alleen maar de juiste keuze maken. Blijfde eigenschappen van elk product goed onthouden, zodat je kunt zien of een machine het geld waard is dat je eraan uitgeeft. Daarnaast raden wij ook aan om altijd de klantenservice in de gaten te houden als je vragen of zorgen hebt. Kortom, het is belangrijk om de tijd te nemen om de beste keuze te maken. Als je goed onderzoek doet en je hebt genoeg informatie verzameld om een ​​beslissing te nemen, weet je zeker dat het een bewuste aankoop zal zijn die je geld waard is. Vaak komen er veel ondersteunende functies met machines die meer kosten, dus het is geen slecht idee om deze kosten in ogenschouw te nemen. Als je de juiste keuze hebt gemaakt, ben je verzekerd van een goede koop!

Hoe maak ik nu een goede keuze voor een geldtelmachine?

Bij een geldtelmachine vergelijking van onze top 10 wordt gelet op verschillende criteria. Meest-gebruikte.nl kijkt onder andere naar het gebruiksgemak van een product. Hoe makkelijk een product te gebruiken is, bepaalt namelijk in grote mate de ervaring die je met het product hebt.

Wanneer je zelf een geldtelmachine vergelijking maakt om de beste keuze te maken, kijk je naar factoren als duurzaamheid, uiterlijk en, natuurlijk ook niet onbelangrijk, de prijs. De goedkoopste geldtelmachine is niet altijd de beste geldtelmachine, net als dat dure geldtelmachines je niet altijd de beste kwaliteit garanderen. Weeg dus bij het maken van je keuze voor aankoop van een geldtelmachine deze prijs/kwaliteitsverhouding balans af. 

 Wij hebben gekozen voor producten uit verschillende prijscategorieën in onze Top 10 geldtelmachines. Op die manier is er altijd een product dat in het budget van onze bezoeker past.

Vraag & Antwoord over de beste geteste geldtelmachines

Nee, wij zijn alleen een reviewsite en geen webshop.

Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor deze producten en de verkoop ervan. Wel hebben wij uitgezocht waar je deze producten voor een goede prijs kunt kopen. Deze prijs vind je onder de oranje knop ‘Klik voor de GOEDKOOPSTE prijs’. 

Onze top 10 geldtelmachine vergelijking heeft rekening gehouden met diverse factoren.

Onderstaande criteria zijn volgens ons het belangrijkste:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gaat lang mee
  • Prijs is goed in verhouding met kwaliteit

Alle reviews zijn geschreven met deze criteria in het achterhoofd.

Voor ons kwam  Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine. als best getest uit de bus in 2022.

Wij testen alle producten in de Top 10 geldtelmachines uitvoerig en geheel onafhankelijk.  Wij worden niet betaald om bepaalde producten aan te prijzen of hoger op de lijst te zetten. Aan de hand van criteria zoals gebruikersgemak en prijs/kwaliteitsverhouding bepalen wij zelfs op welke positie wij het product in onze top 10 ranken.

Disclaimer: Alle reviews op deze pagina zijn met zorg door onze redactie samengesteld.  De reviews zijn gebaseerd op onze persoonlijke mening en wij hebben niet betaald gekregen om deze producten te reviewen. Wij krijgen wel een kleine vergoeding indien je het product via onze link naar de webshop, aanschaft. Zie je fouten op deze pagina of ontbreekt er volgens jou een product in onze reviews? Laat het ons dan vooral weten!