50 Groene meest gebruikte Smoothies van Marjolijn VerkaikWat zijn de meest gebruikte smoothies? 50 Groene Smoothies in een Handomdraai. Wat zijn Groene Smoothies? Een groene smoothie is een drankje van: Bladgroente zoals bijvoorbeeld spinazie, sla, andijvie, fruit en water.

De smaak van fruit overheerst enorm, waardoor het al snel een zoet drankje wordt als je er (te)veel fruit in doet. Door dit in een blender te bereiden kan je letterlijk binnen een paar minuten een super vitaal drankje drinken, zonder dat je groente hoeft te koken. Spoel de blender daarna even om met heet water en klaar.

Ik voel me door Groene Smoothies fit en vitaal en zie er gezonder uit

In plaats van het aanhouden van dieetschema’s is de inname van groene smoothies ook een optie om gezond door het leven te gaan. Door het drinken van groene smoothies voorzie je je lichaam van een enorme dosis goede voedingsstoffen. Bovendien bied je deze aan in een “voorgekauwde” vorm. De nutriënten kunnen op deze manier heel erg gemakkelijk opgenomen worden.

Groene Smoothies geven meer energie

Ik merk zelf dat ik na het drinken van een groene smoothie of meerder smoothies een voldaan gevoel heb en genoeg energie heb om er weer een tijdje tegen te kunnen. Ik heb bovendien gemerkt dat door het consequent drinken van de smoothies mijn huid verbeterde. Ik ben helaas niet gezegend met een mooie egale huid maar door het drinken van de smoothies is mijn huid een stuk beter geworden. Dit is niet alleen te verklaren door de goede stoffen die je jezelf geeft maar ook door de hoeveelheid water die je binnenkrijgt.

Mijn weerstand verbeterd door Groene Smoothies

Je zult merken dat door het consequent drinken van je smoothie, het liefst minimaal een liter per dag, je weerstand verbeterd. Als iedereen aan het snotteren is omdat de griep weer “rondgaat” zal jij vrolijk door kunnen gaan. Zonder problemen kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Het geeft mij een heerlijk gevoel mijn gezondheid zelf onder controle te hebben en dat is voor jou nu ook binnen handbereik.

Heb je wel eens ervaren dat je onverzadigbaar leek te zijn? Je at wel, maar had daarna nog steeds honger? Dit komt omdat je niet at waar je lichaam écht om vroeg. Je lichaam had een tekort ergens aan en jij vertaalde dit naar koolhydraten! Doordat je niet je echte behoefte vervulde had je daarna nog steeds trek.. probeer daarom vandaag nog de 50 Groene Smoothies!

Wil jij 70 verschillende smoothies uitproberen? Dat kan nu met het boek ‘70 groene smoothies‘.

Lees hier ook onze andere artikelen over meest gebruikte dagen zonder suiker en meest voorkomende diëten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *